ACPASONIC-THUISTHERAPIEhttp://www.alive.nl/images/foto_acpasonic.gif

 

De Acpasonic is een zeer probaat middel om zelf thuis de energiehuishouding weer in balans te krijgen als deze door diverse factoren intern/ extern uit balans is geraakt. Het maakt gebruik van de kennis van de Chinese naaldenacupunctuur waarbij het een pluspunt heeft omdat er niets in de huid wordt ingebracht omdat het apparaatje op en soms boven de punten wordt gehouden.

 

Nog een belangrijk voordeel is dat u het zo vaak u wilt thuis kunt doen. U bent niet gebonden aan afspraken en verdere kosten.

Tijdens een consult wordt een diagnose gesteld en naar aanleiding hiervan wordt een specifiek op maat gemaakt behandelingsplan voor u vastgesteld.

 

WERKING VAN DE ACPASONIC

U houdt de Acpasonic op een aangetekend punt minimaal n keer per dag gedurende 30 seconden tot maximaal 3 minuten. Tenzij er andere frequenties/ tijdsperiode worden voorgesteld. Licht infrarood en een lage trillings-frequentie impuls worden afgegeven aan de acupunctuurpunten in het lichaam. Hierdoor vindt er een verandering in de punten plaats die verbonden zijn aan energiebanen meridianen. De balans die verstoord was, wordt weer op orde gebracht. Deze meridianen herbergen onze energie en hun goede onderlinge samenwerking is bepalend voor ons welzijn. Het vinden van de acupunctuurpunten is vrij eenvoudig. Een lichte spierpijn, een kriebelig gevoel of een ongevoeligheid in het gebied dat u masseert, kunnen wijzen op een acupunctuurpunt. Dit is uw lichaam dat reageert op een orgaan/energiebaan die niet volledig functioneren.

 

Bij veelvuldig gebruik of bij uitoefening van teveel druk kan uw huid rood worden en iets zwellen of een blauwe plek vertonen. Dit komt vaker voor en zal snel wegtrekken.

Door de Acpasonic gedisciplineerd in uw dagindeling in te plannen (bij voorbeeld na een maaltijd -de maag krijgt extra rust om het voedsel rustig te verteren) zult u in korte tijd veranderingen kunnen bemerken. Deze zijn subtiel onbalans/ziekte is ook subtiel ontstaan.

 

Ens in de maand/zes weken zult u tijdens een consult een nieuwe diagnose moeten laten stellen. Het principe waarop een diagnose gesteld wordt is heel subtiel en moet veranderen door uw eigen acpasonic behandelingen thuis. Vervolgens krijgt u het nieuwe behandelschema mee. Dit consult duurt een half uur. http://www.alive.nl/images/acupressuur.jpgDe hoeveelheid consulten die u nodig heeft om weer in balans te komen worden door de regelmatigheid in uw eigen thuiswerk aanzienlijk minder. U heeft het in eigen handen.

 

De Acpasonic is in praktijk Avenir te koop (zelfde prijs als op internet) en kan verkregen worden bij het eerste consult. Tevens is er de mogelijkheid voor het aanschaffen van het bijbehorende boek Vitaal door acupressuur van arts R. Martina